Lugnet efter stormen

.. eller typ. Jag är fortfarande förbannad så fort jag tänker på incidenten imorse, så jag försöker undvika att tänka.

Jag skrev i min “varför är jag som jag är”-bok för jag var tvungen att få ut det, men det slutade bara med att jag störtgrinade. Man kan ju undra vad det är för fel i huvuvet på mig…

Återigen fick jag mig en redig utskällning av vår granne, och visst jag förstår honom på sätt och vis, men han måste väl inte vara så förbannat otrevlig och rent av elak? Om man nu stör sig på något kan man väl vara vänlig och tala om det istället för att bara kasta skiten i ansiktet på en? Jag blev helt chockad och bara svalde. Jag blir så förbannad på mig själv för att jag bara sväljer allt och inte argumenterar med honom.

Han kommer såklart att be om ursäkt för att han brusade upp, det gjorde han ju sist… men just nu så kommer mitt svar att låta i stil med att jag inte tycker att det är acceptabelt att bete sig på det sättet hur mycket man än störs, utan man kan faktiskt vara trevlig OCH framföra det man stör sig på utan att vara elak och dryg! Eller så kommer jag bara ignorera honom… jag tål faktiskt inte hur mycket som helst!
Tyvärr är alla inte så perfekta som han. Och visst han kanske hade en dålig dag – men det hade jag med!! Och inte fan attackerar jag honom för det! Eller jag kanske ska dra upp alla saker jag stör mig på hos dem?!
Jag har förstått att det är något med mig som han stör sig på, för han hävdade att han hade stört sig på detta ett tag nu, men han har inte tagit upp det med Erik heller… Men mig kan man minsann hacka på!

Jag blir så förbannad på mig själv för att jag är den jag är! Jag vill också kunna komma med mothugg!
Han hävdade att de andra grannarna också hade störts… men är han nån jävla polis som måste föra allas talan? Funderar allvarligt på att lämna en lapp i grannarnas brevlådor (förutom hans) och skriva nåt typ:

Hej,Vi har fått höra att vi stör er andra och ville bara säga att om ni har synpunkter kom gärna till oss med dem på en gång. Det går bra att lämna en lapp i brevlådan om ni vill vara anonyma.

För om det är så att vi stör så in i helvete så vore det ju bra att få veta det innan “farbror polis” måste prata med oss själva, för ingen annan vågar.

Saken är ju den att man själv inte vet vad det är man gör för fel, förrän man får det kastat i ansiktet.
Men jag ska undvika att gå ut, undvika att existera… så han blir nöjd.

5 comments

 1. Men vad störs han på? Jag menar – om ni äger stället kan han störa sig hur jävla mycket som helst: det är inget han kan gnälla över. Om ni hyr så finns det klara regler och visst – om ni brutit mot dem må vara hänt (men då – precis som du säger behöver man inte vara otrevlig), och om ni inte gjort det har ni inte stört honom och då ska han hålla käften. Efter att han bett om ursäkt.

 2. Men jösses, vad har ni gjort för att han skulle gorma på det där sättet?
  Han har säkert solsting eller nåt för i värmen kan en del bli helt rabiata.
  Hoppas det ordnar sig.

 3. Ähh bry dig inte om honom! Vissa människor måste bara klaga, oavsett. Även om man bara skulle göra sakerna exakt som han/hon ville så skulle det också vara fel ju… eller så hittar de nått annat att klaga på liksom.

  Det är dock väldigt tråkigt att bli hackkycklingen, men det är nog lite av vad du blivit. Om man ser på det hela såhär, så har han ju inte tagit upp det med Erik och det är bara dig han hackar på.

  Han är väl kär idig eller något 😉

  Skit i honom och så länge du vet att du inte gör nått fel “keep on doing what you want”. Han är bara en buttrig surgubbe som har för mycket fritid!

  Inget värt att ens tänka på, nästa gång han över huvud taget öppnar munnen. Tar du och stänger dörren i nyllet på honom. Säg att du måste “skita” eller nått *fniss* eller okej då.. säg inget alls !

  Jag fick många klagomål förut och när de drog in grannarna började jag prata med de andra.. de hade inte alls nått emot mig. Det är bara sånt folk säger för att inte känna sig så ensamma…

  nä nu svammlar jag massa igen haha
  ha det gött tösen
  kram från sandra

 4. Om jag vore mindre irriterad innan så vore det nog. Skit i din jävla idiot till granne och rök hur mycket du vill! Ska skicka hyresgärstföreningens jävla bilagor till dej. Sjävl har jag druckit alldeles för mycket ikväll och blivit alldeles för upprörd över människors beteende så jag ska nog igentligen bara hålla käften. Folk man litat på i år och dar backstabar en och människor man trodde brydde sej tjatar sej till det dom vill ha för att sedan bara vända ryggen till o gå. Nej usch… Jag är nog både för full och för deppig för detta och dessutom tror jag att jag ska döda alla mygg i hela världen. Dessutom hade jag en allvarlig diskution med mejsjälv förut om att bomba alla studenter i hela linde…. *avis*

  Jag är värdelös och jag vet det. Återigen har jag hört det, och ibland måste man faktiskt lyssna på det människor säger….

  Förlåt för att jag är den jag är, och förlåt för alla ggr jag har sårat dej och alla andra i familjen… Förlåt för att jag är så fel!

Comments are closed.