Det sitter lösare!

Hjälp! Jag tappar byxorna! 😉
Ingen är väl gladare än jag över det i och för sig, men det är lite jobbigt att plocka upp saker efter barnen då byxorna glider nästan över höfterna typ inte en utan efter varje “böj”. Sa jag föressten att jag inte längre knäpper upp mina jeans när jag ska på toa? Intresseflaggan vajar.

Den där vågen i badrummet lever sitt egna lilla liv. Fastän jag märker att det försvinner centimetrar så vägrar den att erkänna det, så tung som ett hus är jag men känner mig smidigare än någonsin. 😉

Föressten, vet ni vad? Jag använder typ bara linnen nu! Jag som hade en diskussion om detta för inte alls många månader sedan, där jag hävdade att jag minsann aldrig skulle visa mig i linne… Det har för mig varit lite tabu, att en tjockis som jag går i linne och visar upp sina dallriga överarmar. INGET ILLA MENAT MOT ER SOM ANVÄNDER LINNE! Det har bara varit det att jag tyckt att jag inte ska ha det, för det passar inte mig, personligen. Men finns det något skönare nu när det är hett hett hett ute? Och hur het blir man inte själv?! 😉 *skojar*

1 comment

  1. Man ska aldrig gå efter vågen, man ska känna efter hur man mår och sträva efter att känna sig pigg och alert och nöjd liksom. Vågen är bara ett störande moment. Hoppas allt är bra kram från Sandra

Comments are closed.