Lugna puckar

Det var ju lite märkligt. Antingen tycker ni att jag är totalt dum i huvudet med tanke på förra inlägget så att ingen vågade kommentera. Eller så har ni bara missat det. 😉 Iallafall, så vill jag bara förtydliga att jag inte har några som helst problem att strunta i att gå ut på balkongen då det stör grannarna, utan det var sättet han sa det på. Hade han sagt det på ett trevligt sätt hade jag inte blivit förbannad.
Nu har vi dock rett ut det och jag har fått veta varför och han bad om ursäkt för att hade snäst och det är helt okej. Han har till och med fixat en askkopp åt oss. 🙂

Jag måste ändra på mina rutiner tror jag. Som vanligt är jag vaken på nätterna… Har min egna lilla tid då. Ikväll har vi tittat på Taken, en låååång serie. Mycket bra och spännande som man bara måste se om man gillar typ The 4400. Har tittat på cd nummer 2 av 5 hittills.

Jaa, annars hade jag inte så mycket att tillföra. Ska nog spela lite nu innan jag lägger mig. Eller jag ligger redan. Fasen vad skönt det är med laptop. 😉

2 comments

 1. *skratt* Jag var en av dem som valde att inte kommentera. 😉 Jag är ju feströkare själv i perioder, mer på sommaren än på vintern. I början när jag flyttade hit rökte jag från balkongen. Tyckte inte att det var några konstigheter alls, vadå det är ju min balkong?!
  Men, när jag lade av med rökandet under en period upptäckte jag att två andra grannar röker på sina balkonger, och den röken kommer in i min lägenhet. I höstas kunde jag inte ha fönstret öppet överhuvudtaget, eftersom bägge två går hemma hela dagarna och röker konstant på sina balkonger. :-/ När jag rökte själv, tänkte jag inte på hur det luktade, elller då ansåg jag att jag fick skylla mig själv om det luktade lite rök hemma. 😉 Men nu, när röken kommer in “ofrivilligt”, ja då är det en annan femma. 😉 Nu har jag inte, och tänker jag inte, diskutera det med mina grannar eftersom jag vet med mig att jag snart kommer stå där själv med en cigg en kväll. Men om jag inte var rökare hade jag kanske sagt till, på ett snällt sätt. 😉
  Det är svårt det där, faktiskt. Man vill ju inte vara någon gnällig granne, samtidigt som alla har rätt att göra vad de vill på sin balkong…? Skönt att ni lyckats reda ut det! Grannsämja är viktigt!

  Många kramar!!!!

 2. Och jag hade inte ens läst. Blir sp sugen på att tjuvröka lite… :S Vi får väl ses snart och undersöka din balkong närmare 😉

  Gissa vem som ÄNTLIGEN också har en liten fin platt dator då??????
  JAAAG. Vi kommer på besök Nex och jag så kan vi ju sitta bredvid varandra på balkongen och röka messa varandra om vi inte orkar prata 😀

  Kram och Love och så! Nu måste jag ju smyga in till länktipsen du lämnade sist.

Comments are closed.