Ny storlek!

Igår var jag på lunchdejt med den alldeles förtjusande och underbara Gocka. Vi käkade “slabbmat” och pratade massor. Sen hamnade vi på Finrummet och var nog helt överrens om att den där sopkvasten inte var helt fel. 😉
Jag berättade för henne om alla missförstånd och så och hur mycket jag faktiskt saknar vissa personer där ute på nätet. Det känns skönt att ha henne att ventilera med. *kramar på Gocka*

Senare på kvällen hämtade jag ut mitt paket från H&M. Jag blev så lycklig när jag faktiskt kunde komma i kläderna jag har köpt, så nu sitter jag här i splitternya jeans, linne och munkjacka. Jag är bara SÅ snygg! *skratt*
Har gått från storlek 54/56 till 48/50 på bara ett par månader. Målet är ju att nå det där 40/42, men jag kommer dit, var så säker. 🙂 Nu har jag ju inte direkt ansträngt mig för att gå ner i vikt överhuvudtaget, utan har bara lallat på som vanligt.

Visst, jag rör på mig mer nu än förut, men inte överdrivet mycket. Och skräpmat äter jag som aldrig förr, så börjar jag med nyttigheter så kommer det säkert gå fortare. Men just nu är inte huvudsaken att jag ska tappa kilon, utan att jag ska må bra.

Idag kommer syrran tillbaka (jaa, den yngsta ;)). På Valborg ska vi åka linbana har vi bestämt. Allt efter att vi sett en kvinna i 40-års åldern tagit sikte och kastat sig på en sådan, en helt vanlig dag. Vi som fortfarande är unga (eller inte) vågar inte göra sådant i nyktert tillstånd utan väntar till helgen när vi grundat med ett glas vin eller så.

5 comments

 1. Oh vad underbart med kläder från H&M! *avis* Har just nu skodille och försöker att inte göra av med hela lönen 🙂
  Hoppas att ni får en riktigt skön valborg! Linbana låter kul *ler*
  Kramizzar

 2. Oj, vad duktig du har varit!! Jättekul att du passar på och unnar dig lite snygga, nya kläder som belöning! 🙂 STOR kram!

 3. Ja visst är jag förtjusande. Har jag ju alltid sagt 😉
  Det var jättekul att ses. Det får vi göra om snart igen.

  Oh vad avis jag blir på dina nya kläder, men jag unnar dig verkligen att må så bra. Och du som är så rik och har råd att handla så mycket kläder 😛 kan väl kosta på en fattig student en sopkvast för trehunda 😀
  Kram kram kram och trevlig Valborg!

 4. Hej Partypinglan!

  Vad härligt att gå ner en storlek… 😀 *glad för din skull*

  Heh… själv köpte jag nya jeans häromveckan och förfasades över hur många storlekar jag har ökat… Jaja, det finns värre saker i livet. 😉

  Hoppas att du har det bra i den härliga vårsolen!

  *kramar*

Comments are closed.