Nu är det av!

Igår natt sov jag hos syrran. Hjälpte henne att städa i hennes lägenhet… Det var inte vackert vill jag lova. Hon har inte varit hemma på över en månad, men hennes ex och ena hunden… Jag har aldrig sett något liknande i hela mitt liv. Jag tycker att vi har stökigt, men vi har som hon berättat när hon typ varit hemma och vänt, kliniskt rent om man jämförde.
Hundkiss + oboypulver + kaffepulver intorkat i golven, öppnade konservburkar lite här och var, papper överallt, kartonbitar överallt, kläääääder, böcker, disk överallt… och då menar jag inte bara i köket, utan upp och ner i soffan, under soffan, på golvet…, bestick lite här och var. Jaa, det var iallafall ett tydligt tecken på att en kille inte klarar sig utan en tjej som plockar upp efter honom. Inte för att jag eller hon är världens hemmafruar, men det där… Jag kan inte ens sätta ord på det. Det närmsta jag kan komma i beskrivningen är rivningsobjekt… Och detta är alltså en etta… Allt skräp bara i hallen blev en stor svart sopsäck. Så ni kan ju försöka föreställa er. Jag har dokumenterat med kameran såklart.

Igår var jag modig. Jag var hos frisören. 😉
Ni som sett mig vet att jag hade långt hår, typ till midjan… nu är det borta.
Håret är nu på det längsta stället till axlarna, det är urtunnat, uppklippt och jag är såååå nöjd!
Igår kväll när jag kom hem färgade jag det också, så nu är det rött. 🙂

Jag känner att jag är på gång. Jag mår så bra. Jag känner mig fin. Jag känner mig ännu finare med smink, vilket har blivit min nya hobby. Att köpa smink menar jag. Håret är så fint, allt det slitna är borta och det är så skönt.

Häromdagen var jag föressten och köpte en ny tröja, och igår gick vi till Hon & Han i Lindesberg (där syrran bor) och så blev jag ruinerad. Köpte en asiatisk lampa och och och… tusen andra saker. 😉 Shop-a-holic, det är jag det. Men skillnaden nu är att jag shoppar saker för att göra det fint, eller för att göra mig fin, inte impulsköper bara för att jag är nere.

Jag tror att kominationen medicin och att syrran och jag har kommit varann så nära har bidragit till att jag mår som jag gör just nu. Jag kommer att hålla kvar i den känslan så länge jag kan, för vem vet när det vänder? Inget jag tänker bry mig om nu iallafall.

3 comments

 1. Gumman!
  Jag sitter här och gråter. Blir så glad över att du mår så bra. HÄRLIGT TJEJEN!

  Och gissa om jag är nyfiken på din frilla. På onsdag kör jg heldag på Universitet. Har du tid för mig en stund på Kanske kan vi hinna ses då. Antingen på förmiddagen eller en snabbis efter tre. Är sååå nyfiken på den nya frillan 😀

  Den här glada känslan ska jag bära med mig hela dagen. Du inte bara mår bra själv. Du får andra att må bra av att bara finnas. Känns inte det härligt?
  Kraaaaaaam!

 2. Huu , låter som killen kanske varit rejält deprimerad och låg med tanke på röran.
  Då orkar man ju inte städa och ha sig. Behöver ju inte bero på att man är en slarvig person. Eller vad vet jag. Han kanske var totally beroende av din syster.
  Känner dom inte och vet inte bakgrunden så då är det ju svårt att veta.
  Kul att din syrra och du kommit varandra nära.

  Vore kul att se ett foto på din nya frisyr. Coolt att du vågat klippa av det långa håret. Min syster hade megalång; ner till häcken. Tjockt och mmörkbrunt och bara så fint. Hon kapade av det till pojkkort och sen dess har det alltid varit så kort. 🙂 Man blev smått chockad första gången.

  Trevlig helg

 3. Du har ingen gästbok så jag svarar här.
  Tack för din kommentar. Det är bara bra med mig.
  Själv då?
  Blir det något foto på nya frillan då? 🙂

Comments are closed.