Makeover

Det märks så väl på mig att jag mår bra av att ha min syster och hennes hund hos mig. Inte nog med att jag gått ner i vikt efter alla dagliga rundor men hunden, jag har börjat intressera mig för mitt yttre också. Idag har jag till och med sminkat mig, utan anledning. Jag kollar efter smink att köpa och ska kapa mitt hår. Jag känner att jag behöver något nytt! Har inte mått så här bra på lååååång tid! Känns skönt! Ove syns inte till heller… han är ute och polar med syrrans “Berit”.

Måste dock prata med min läkare angående mina lugnande. De är FÖR lugnande. Jag vaknar inte av något. Tar jag dem inte på kvällen vaknar jag av att Mojo skäller på brevbäraren, eller när mitt alarm på mobilen ringer (väckarklocka), men när jag tar dem hör jag ingenting… jag är typ halvdöd… så onekligen fungerar de, men är ett stressmoment när man vaknar 14:30 och inser att man ska hämta barnen på dagis 15:00… Panik med andra ord. Och sen att jag vänt på dygnet är ju inte direkt nån höjdare heller… men men, sånt är livet. Jag är en nattmänniska, bara att inse.

1 comment

  1. Underbart att läsa att du mår bättre! 🙂 Bort med dumma Ove, skönt att han inte syns till! 🙂

    Kram kram!

Comments are closed.