Min nya kärlek…

Jag är kääär!
Jag är kär, han är sååå söt och go och rar. Kramgo och alldeles, alldeles underbar!
Jag talar förstås om Mojo, denna underbara lilla sötis. VILL HA!!
När man är med honom så kan man aldrig tro att han varit en gatuhund. Han är tillgiven, bra mot barnen och andra djur, och mot oss “stora” människor.

Han (och syrran) har bott här hos oss en tid och han är så perfekt! När syrran ger sig ut på diverse bravader (*censur*) så får han stanna hos oss. Och det funkar jättebra!

Tyvärr så får ju jag aldrig någon egen Mojo, men jag ska sponsra några hundar istället. Gör det du också!

2 comments

 1. Härligt att höra att du är kär, det tyder ju på vissa glada känslor eller hur 😀 Jag är usel på att höra av mig men tänker på dig varje dag. Känns det? 😉

  Men är det kris så vet du var jag finns eller hur. Jag tror du har alla kontaktytor täckte så gott som eller hur och i tankevärlden är jag ständigt i kontakt. Öva på telepatin nu syster!!!

  Var nästan på väg att knacka ppå häromdagen då jag for förbi, men jag var osäker på om du ville ha objudet besök som dessutom egentligen skulle ha hämtat ungar på dagis för länge sedan. Det får bli en annan gågn och då lovar jag att höra av mig innan.

  1000 kramar på dig och passa på att njuta av hunden. Det verkar verkligen som om du mår bra av att honom nära och systern då också förstås 😀

 2. Nej men usch och fy…. Jag kan inte vara vän med dig längre… Det förstår du väl…. Kan inte ha så smala kompisar 😉

  Guuud vad kul!
  Grattis
  Kraaam!
  Blir så glad av så mycket glatt från dig. Det gör mig verkligen glad också.

Comments are closed.