Ove

Nu är han här och stör igen. Ove alltså. Ångesten Ove. Skulle jag säga bara att jag har ångest så mår jag dåligt för ordet ångest är för mig ångestframkallande. Ove är ju ett namn oh det är lättare att säga att “Ove är här” istället för “Hörru,nu har jag ångest”. Jag undrar hur många som egentligen har namn på sina “ångestar”… Jag är inte schizofren, för jag hör inga röster. Ove pratar ju inte med mig, jag känner bara ångesten.

Häromdagen fick jag namn på min fobi, efter att ha läst lillsyrrans Solo. Emetofobi. Hittade deras hemsida och anmälde mig såklart. Men jag har inte vågat gå in och kika i forumet ännu, jag misstänker ju vad som diskuteras…

Denna helg är vi hundvakt åt Mojo, lillsyrrans hund, medan hon är i Motala och släpper loss. Det är hon värd. Hon bröt upp från ett långt förhållande i veckan och behöver få vara lite ifred. Hon bor hos oss tills hennes ex har flyttat, vilket han gör den 1/4. Kanske är det därför jag har ångest nu, känns så tomt utan henne. Saaaaaknar!

Du ska veta att du alltid är välkommen att bo här så länge du vill, även om det kanske inte känns så! Älskar dig!

5 comments

 1. Tack! Nu vet jag vad min fobi och Rogers fobi också heter. Skönt att ha ett namn på det. Ska regga mig på forumet.

  Hoppas att Ove försvinner snart, underbart av dig att ställa upp på din syster. Skönt att ni stöttar varandra!

  STOR KRAM!

 2. Usch .. Emetofobi är inte kul. Visst är det spynojja?
  Jag vet aldrig det rätta ordet för just spynojja.
  Det är så läskigt och fast man ibland vet att man kanske skulle må bättre av att spy så pallar man inte. Man håller igen och kallsvettas… allt för att slippa för spyr man blir man ju så ångestfylld, skakig och mår ännu sämre. Konstig fobi det där.
  Att döpa sin ångest är inget konstigt Sanna.. det är det många andra som också gör. Heh. Har hört fler säga andra ord istället eller namn..
  Hoppas du mår bra snart igen.

 3. Älskar ju dej mä juh!!!

  Tack iallafall för att ni alltid ställer upp..
  Speciellt nu.. *Kramar o pussar massor*

Comments are closed.