Besök

Så gick det några dagar nu igen.
Ove var en sväng och hälsade på igår, eftersom att jag råkade läsa vad en person på min MSN-lista blivit drabbad av. Gick ut med hunden och tog en cigg och intalade mig själv att det bara satt i huvudet. Bara för att jag läser ordet betyder det inte att jag är drabbad. Så småningom gick illamåendet dock över.

Idag är Micke på besök. Får se om det blir någon bio ikväll. Det är tydligen så att Ice Age 2 hägrar. Och Max-burgare.
Malva har varit hemma för hon är tät igen, snorig och hostig.

Jaa… annars har jag inget på hjärtat. Kommentera gärna. 🙂

4 comments

 1. Ingen aning om vad som hänt. Hoppas det inte är nåt allvarligt.
  Kul att du bjussade påett foto. Du ser kanonfräch ut.

 2. Du är sååå fin i ditt nya hår. Och det låter som om du hanterar din Ove bra, men jag är inte förvånad alls. Har hela tiden trott att du ha förmågan men har missat att se det själv. Nu lär du dig mer om dig själv och då faller bit efter bit på plats. Way to go girl!!!

  Kraaam!

 3. Jo, jag förstår precis vad som hänt. Jag förstår din rädsla, och skulle ha reagerat på precis samma sätt. Jag har nämligen också emetofobi. Känns extra jobbigt just nu, eftersom våren verkar ha bestämt sig för att bara dröja och dröja. Om en vecka är det påsk, och utanför mitt fönster snöar det…

 4. Hej Gumman!
  Oj – vad bra att du har ett namn på din Ove. Får väl hitta på ett namn jag också. Har enligt läkare också ångest och depression, tyvärr. Kul Kul. Nisse, kanske är ett bra namn? Lägger till dig bland mina länkar!
  Kramizzzz

Comments are closed.