Kort besök

Det blev ett kort besök på Usö idag.
Vi kom in vid 15-tiden och då fick Malva emla (bedövningssalva) i armvecken och handryggarna. Det skulle verka i en timme och när den gått började de prova att sätta en infart. Det gick inte alls, alla kärlen sprack, men Malva var jätteduktig och låg stilla precis hela tiden. Sa inte ett pip förrän sista försöket, då blev hon ledsen och började gråta – men rörde inte en fena.

Hon har växt 3,5 cm på 6 månader och ökat lite för mycket i vikt (2kg) , så det ska vi ta tag i nu på studs (ska till dietisten igen imorgon) och få lite mer råd. Mest är det hennes resurs som kommer att få råd tror jag.
Läkaren ska kolla på hennes kurva och om han tycker att det behövs göras en utredning nu så kommer vi att få en ny tid senare i höst, annars skulle vi vänta tills hon blir större och avviker på längden.