Sjukhusbesök

Nu för tiden verkar det som om man är begränsad till att skriva det man vill i sin egen blog, så jag ska undvika att skriva om det jag behöver lätta på. Om man inte har exakt med saken att göra har man inte tillåtelse att tycka till eller ha andra åsikter om vad som händer och sker. Det är iallafall den uppfattningen JAG har fått. Så det är bäst att låta bli, som sagt, för man vill ju inte göra någon upprörd.

Idag ska vi (jag och Malva) på tillväxthormonsutredning på sjukhuset. Ringde dem i måndags och frågade om när vi skulle vara inne och då sa de att vi inte behövde komma in förrän till kvällen. Det visade sig vara fel, för jag blev uppringd idag och nu ska vi komma in klockan 15 som tidigare. Vilket innebär att jag och Malva ska sitta på sjukhuset i 6 timmar och glo. JÄTTEKUL! *suckar* Jaja, det får väl gå. Jag får ta med mig kameran och dokumentera lite.

Håll tummarna för att hon är duktig så det inte skär alltför mycket i mammahjärtat när de ska sätta infarten. Hon ska ha den i hela natten, för de ska ta prov hela natten. De ska kolla hur mycket tvh hon har i kroppen och har hon för lite så kommer hon troligtvis att få tvh-sprutor att ta, precis som andra barn med pws.
Imorgon ska vi träffa dietisten igen, och då kommer även Malvas resurs att vara med så är hon pigg och glad så kanske hon får följa med honom tillbaka till dagis, annars går vi hem och myser.

Och idag är det 8 år sen Erik och jag officiellt blev ett par, och den firas med att vara ifrån varann.