Onormal

Det är något fel på mig. Jag är inte alls som alla andra.
Jag har undersökt mig själv under några veckor och kommit fram till att det är något som är fel, inte för att jag klagar eller något. Det är bara ett konstaterande och jag tackar och tar emot bara. :wink:

Om jag äter vanlig hemlagad mat, dvs “Malva-kost” med mindre fett och utan socker (så kallad nyttig mat), så går jag upp i vikt på en gång. Men om jag äter skräpmat som pizza, hamburgare, kebab, eller något sådant, ja då går jag ner i vikt! Märkte det under flytten då vi åt mycket sådant och under två veckor tappade jag 4 kilo.
Sedan återgick vardagen till det normala och vi åt som vi brukar och vips var 2 tillbaka. Så jag bestämde mig då för att testa och nu har jag gått ner ytterligare 4 kilo sen dess. Är fortfarande på 2-siffrigt men närmar mig en magisk gräns. :grin: Nu känns det mer hoppfullt om att jag kan klara detta, än vad jag känt tidigare.

Det är inte så att jag äter skräpmat varje dag, det skulle jag inte ha råd med. Dessutom så skulle jag nog inte tycka att det var gott. Men jag äter det 2-4 gånger i veckan. Och det fungerar för mig!

Jag har sammanlagt gått ner 12kg sedan förra hösten. Sakta men säkert heter det ju.