Luktar brandrök

Så sitter jag här igen. Klockan är 03:20 och jag kan inte sova för det luktar brandrök. Det luktar mest i vårt sovrum såklart, inte alls likamycket någon annanstans. Försöker ignorera, för idag är det en stor dag. Jasmine börjar nämligen förskoleklass. Mamma behöver skönhetssömn (inte för att det hjälper, men ändå) och måste vara pigg och trevlig när morgondagen gryr. Men såklart slutar det inte all lukta…Det här börjar bli irriterande. Jag ska nog bli brandman när jag blir stor. Här behövs inget alarm, såvida det inte brinner hemma hos mig själv, för då vaknar jag inte alls. Helt sjukt ju.
Sätter på datorn för att göra upp med mig själv en gång för alla. För att bevisa att det minsann inte brinner någonstans! Knappar in NA’s sajt och hittar detta.
Liksom, det ligger ju långt härifrån! Eller inte så jätte (gick hem från HAB i tisdags för jag visste inte var bussen gick ifrån) men minst en timmes promenad iallafall.

Så nu återstår det bara att man ska ignorera lukten och falla i sömn igen. Jo, för det är ju troligt (inte) för somnar jag nu är det inte säkert att jag vaknar om 3 timmar. Jag ska nog sova med gasmask i morgon natt.