Missförstånd

Hoppas att jag kan reda ut dessa missförstånd. Det är inte alls så att jag inte gillar hösten – för det gör jag. Det är vinter och kyla jag inte gillar. Jag har för längesedan insett jag jag bor helt i fel land. :wink:
Jag älskar hösten och dess underbara färger, jag gillar till och med regnet för det är mysigt. MEN jag gillar inte mörker. Eller kyla. Men vintern är vacker också – att se på. Och när hösten kommer så vet man att nu snart blir det kallt och jävligt. Och det dröjer läääänge tills man får känna värmen igen. Jag tror att jag ska flytta till Australien eller något. Det vore trevligt med lagom värme året om, men sen kan man komma hem till Sverige under julen. För den vill jag ska vara vit och snöig.
Näää, jag har inga krav alls. :cool:Det är som sagt lite tyst ifrån mig. Lillstumpan är inne på andra veckan som sjuk. I måndags var vi till VC (en ny eftersom vi flyttat – blev helt chockad över hur trevligt bemötta vi blev :eek: ) och fick kåvepenin för hon var röd i öronen. Hon har dock grejat mycket med rumpan den senaste tiden så de ville ta ett urinprov för att utesluta urinvägsinfektion, så vi satt kvar på VC i tre timmar för att hon skulle kissa, men inte gör man det på beställning heller. Dessutom var hon jättedålig och ville inte bråkas med. Så tillslut fick vi med oss en påse och rör hem och fick ta provet under natten istället.
Men det var inget farligt och hon hade inte uvi. Helt underbart att de tar en på allvar, det var länge sen sist.

På tal om VC, så måste jag ju bara berätta hur puckade de är på vår gamla.
Jag har fått en telefontid på måndag kl. 08:00, då läkaren ska ringa upp mig angående min medicinering. Han är jättebra, så det är inte det jag klagar på. Men receptionisten eller den jag pratade med… alltså HALLÅ?
Ringde som sagt upp och sa att jag måste byta tid eftersom att Jasmine börjar förskoleklass på måndag, så jag kommer inte vara hemma när han ringer och bad att få en ny tid. Nu föll det sig så olyckligt att läkaren inte ringer upp på eftermiddagar, vilket hade passat bättre. Men när får jag en ny tid? Klockan 08:30 samma dag, för det fanns inga andra lediga.

Liksom? Jag är inte hemma då heller. Orkade inte tjafsa med henne, grinlisa så jag bestämde mig direkt att skita i hela saken och byta VC jag med. Så när det lugnat sig lite här så ska jag ringa och boka tid samt göra det där som Agneta rådde mig till.

Nä, nu måste jag jobba… annars får jag skäll när Erik kommer hem. :wink: