Stressande

Nej, det är ingen fara med mig. Nu mår jag ganska hyfsat igen.

I måndags var det inskolning på fritids där Jasmine ska gå. Eftersom att vi bor ganska nära skulle Erik skjutsa oss med bilen på morgonen. Jasmine skulle börja 09:30 så vi gick ut vid kvart över. Då vägrade bilen starta!!! Det har typ aldrig hänt förut. Så det blev till att till skolan. Det var väl iofs inte så farligt, mer än att vi kom 20 minuter försent. Det tar ca 5 min med bil och 35 min att gå. Självklart glömde jag min mobil hemma i all hast, så vi fick gå hem också. Det var inte uppskattat av en liten tjej.

När vi väl kom hem, och jag var kissnödig som en tok, då var dörren såklart låst! Innan vi gick frågade jag Erik om jag skulle ta med mig mina nycklar, men han sa att jag inte behövde för han var ju hemma…
Tittar på parkeringen. Ingen bil, men tänkte att den är nog inlämnad på lagning. Sen ser Jasmine att min cykel är borta. Fattas ju bara det, att någon skulle stjäla den.

Men den var inte stulen. Erik hade tagit med den och Malva till cykelaffären för att köpa en cykelkärra som vi pratat om. Så nu kan jag ta med dem båda till skolan och dagis. Testade den igår, och huuu.
Jag har inte cyklat på nästan 8 år!! Taskig balans och ingen som helst koll på var jag har mig själv. :lol:
Men det reder sig nog i sinom tid. Dessutom får jag se det som så att går jag inte ner i vikt nu, så gör jag det aldrig.