Ångest igen

Nu märker man att hösten är nära, för jag går omkring med ständig huvudvärk.
Det enda som hjälper är att knapra lugnande… det som jag hoppades få slippa ett tag framöver. Men det går inte. Jag ligger som en fiolsträng om nätterna, har så ont i käken. :sad:
Har haft upprepade PÅ-attacker den senaste veckan. Vet ju vad det handlar om så jag fattar inte varför jag reagerar som jag gör. På söndag är semestern slut och vardagen börjar igen. Men vad jag inte förstår med mig själv är att istället för att gå och spänna mig, så kan jag ju istället tänka på hur skönt det blir att få egen tid när barnen börjat skola och dagis. Men nej, det gör man inte. Blir så trött!

En annan sak som inte har med detta att göra, men ändå på sätt och vis (av vad jag läst mig fram) så lider jag av en störning… eller tvångstanke om man hellre vill kalla det så. Eller en, två fast den ena är värre än det andra.
Funderar på att göra en sajt om det för jag har inte hittat någon på svenska ännu. Jag tror att det är vanligare än vad man tror, jag har alltid gjort det men jag vet inte varför. Det är avkopplande för mig, men det gör ont till slut eftersom att jag inte slutar förrän “allt är borta”, alla “kanter”. Jag talar förstås om Skin-picking. Någon som är likadan?