Synd om mig

Åh, så vaknade man med att det kliar i halsen, i örat, näsan är täppt och man får ont i bröstet när man andas. Nu är det min tur alltså. Malva har varit dålig hela veckan. Idag har hon feber igen. Jasmine klagade över att det kliade i halsen igår. Bara att vänta där alltså. Men bättre att ta hand om det nu så de kan få börja dagis och skola. De hinner nog bli sjuka under dagis- och skoltiden iallafall, men det vore ju trevligt om de hann börja där. Men mest synd är det om mig, som är sjuk och måste hålla ordning och reda här hemma, fast det enda man vill är att gå och vila. Tack för att det finns Alvedon!

Men är det inte typiskt egentligen?
Här har jag gått och längtat i flera veckor efter en fest en kompis har i helgen. Och så går ungen och blir sjuk… och sen jag själv. Livet är inte rättvist! Jag vill ju så gärna gå, men min kropp säger annat. Dumma förkylning! :twisted: