Nya lägenheten

Idag har vi spenderat nästan hela dagen där. Erik har dragit kablar till tvättmaskin & torktumlare, samt rivit ner köket. Jag fixade soffan, eller iallafall tills jag gav upp. ;) Senare åkte vi och köpte Pizza och hämtade vårt köksbord. Det är sååå snyggt! Trodde inte att postorderbord kunde vara så snygga, men tänk så fel jag hade. :D
Däremot upptäckte vi att Erik har beställt fel soffa… så den är pytteliten! Så nu fick vi beställa två fotöljer också. :-/ Men den är snygg iallafall, fast den är liten och fjantig. ;)

Efter pizzan började jag måla toaletten, den med den asfula tapeten. Men med lite färg vet jag att det kommer att bli så snyggt! Vänta bara! :D Jag har bara kommit halvvägs, men jag ska försöka hinna med resten imorgon. Då ska vi åka till IKEA och shoppa loss. :wink: Och sen ska Erik börja med köket. I can’t wait, säger jag bara!