Tjolahopp!

Nej, jag har inte avlidit. (Även om man kan tro att man koolat av värmeslag den senaste veckan.) Jag har bara varit ovanligt off och inte alls intresserad av att blogga. För egentligen, vem är intresserad av min vardag? Den är ju hur trist som helst. :-/ För att inte tala om nu, när hela hemmet ser ut som ett katastrofområde. Det är saker överallt, och då överdriver jag inte! Flytten närmar sig, fast jag har nog inte fattat att vi inte kommer att bo här om en vecka. Här har jag tjatat i flera veckor (månader) och sen fattar jag inget iallafall. Ja, jag är nog trög.
Jag har inte packat allt ännu. Syrran var här en sväng idag och hon fick med sig lite skit. :wink: Gamla tallrikar, gardiner och sånt. Hade tänkt att kasta dem annars.

Iallafall har vi bestämt att inte flytta in i helgen. Först ska vi göra iordning där. Sätta upp köket (nya snygga luckor), installera (heter det installera eller är jag skadad?! :lol: ) vår sproilans nya tvättmaskin, tumlare och diskmaskin samt måla om toan.
Sen var vi på jakt efter en sängram, så vi var ute och raggade en tidigare idag. Men det fanns ingen i vår storlek (som passar vattenmadrassen) så vi fick beställa en på nätet istället. Säng måste man dessvärre ha.
Köksbordet + stolarna kommer i slutet på veckan och sen ska vi till IKEA en sväng och köpa resten.
Sen ska jag göra en hemma-hos, var så säker! :cool:

Jag har blivit Ebay-oholic… har gjort av med 800:- där på mindre än en vecka. Inte bra, men huj så skojigt det är att bjuda! För att inte tala om att vinna. :grin: Fast egentligen så har jag inte köpt så där jättemycket, det är mest frakten som kostar. Sen har jag ju sålt en del på Tradera (jo, självklart har jag köpt där med…) och det är jätteroligt!

Det verkar vara världens hysteri kring bloggandet. Jag började blogga när jag väntade Malva, typ i början av 2001. Men jag kunde såklart inte låta bli att tipsa Aftonbladet om mina favvobloggar som jag läser. Hoppas att någon av er får lite extra uppmärksamhet. :smile: