Vaaarmt!

För tror ni att åskan kom? Nehej, såklart inte.
Det är sååå varmt inne, jag tror jag dööör. Gissa hur kul det är att packa i denna värme?
Idag är det mulet ute iallafall, skönt faktiskt för omväxling. Men det är iallafall 25 grader varmt härinne. Fläktarna går dygnet runt och fönstren är självklart öppna, men inte hjälper det. Gör man något ansträngande som tex plocka in disken i diskmaskinen så rinner det på en. Inte så najs. Jaja, bara att härda ut antar jag. :-/

Ringde Nordea förrgår, eftersom att jag bara har ett nummer kvar på mitt skrapkort (som man har när man ska logga in och betala räkningar), men de sa att de skickat det i fredags så att jag borde ha det igår. Fick jag nåt? Nej.
Kommer det inte idag så vet jag inte vad jag gör ärligt talat. Har ju en massa auktioner att betala. :cool: