Jag är kääär!

Om man kan vara kär i ett kök, så är jag det. Upp över öronen. Erik fick upp det i söndags, med lite hjälp av sin pappa och det är bara snyggt!! Jag trodde inte att det skulle bli så snyggt, men åh! :heart: :heart: :heart:
Jag är så glad över att ha en karl som vet hur det ska vara. :grin:

Annars så är toan färdig till 70%. Allt är målat. Erik ska måla schabloner för det kan jag uppenbarligen inte. Det bara smetar. :(
Sa åt honom att det här går inte, och så testade han och det blev perfekt. Gissa om man känner sig oduglig?
Spelar ingen roll om jag har pyttefärg så smetar det iallafall, så han fick en uppgift till att slutföra. :wink:

Erik jobbar halva denna vecka men sen ska vi försöka få över det mesta. Vi har ännu inget internet i den nya lägenheten, och det måste vi ju ha, annars dör vi. :lol: Sen var det ju det där med sängen… det har vi ingen heller, så vi får väl ragga madrasser och sova på tills vidare. Fotöljerna skulle komma om några dagar sa de när vi kontaktade dem. Så ännu finns det hopp!