Sömn & dagis

Igår hade jag tänkt att det skulle bli en tidig kväll för att jag är så trött hela tiden. Tabletterna jag käkar gör mig inte pigg precis. Fick jag så skulle jag troligtvis sova halva dagen och fortfarande vara trött, men med två troll hemma är detta en omöjlighet. Sen när det blir kväll och man får lite egen tid vill man ju göra annat än att sova. Men igår hade jag planerat att lägga mig runt 22-tiden…

Vid den tiden ungefär gick servern ner. Så blev det med den sömnen. Vi satt uppe till 02:30 och väntade på svar från teknikerna. Jätteroligt! :( Ingenting fungerade, så man kunde inte maila heller. Jag ber härmed tusen gånger om ursäkt för eventuella besvär ni drabbats av.
Tycker synd om Erik som fick sova tre timmar i natt för att sen åka till jobbet nu i morse. :(

Idag ska det tydligen åska här. Inte en dag för sent om jag får säga det. Har haft spänningshuvudvärk i flera dagar. Det är på tiden att luften rensas lite här. Fast med min tur blir det ingen åska, jag som tycker att det är så mysigt. Blir lika besviken som alltid när det slutar åska. Det är ungefär som fyrverkerier, de tar också slut för fort. ;)

Idag måste jag köpa en massa frukt, för imorgon är det gårdsfest på dagis. Orkar inte ställa mig och laga någon maträtt. Vet ändå inte vad jag ska hitta på… så det blir fruktsallad och glass. :) Det tyckte Jasmine var ett bra förslag.
Hon mår inte så bra just nu. Imorgon är det nämligen näst sista dagen på dagis, sen slutar hon för alltid. Det har varit mycket gråt den senaste tiden. Hon vill inte sluta där. Personalen är ledsna de också. Jasmine har varit där längst av alla barn som går där nu, sen hon var 1½ år, så de tycker att det är lite jobbigt de också.
Hon har ingen som helst lust att börja skolan, hon vill inte vara ett storbarn längre.