Glömsk

Ja, vad var det jag sa? Inte åskade det väl igår heller.
Hade precis betalat Hemglassbilen då himlen öppnade sig. Jag tog mig in på mindre än 30 sekunder, men ändå var jag dyngsur. Det kan man kalla skyfall. Så jag hoppades på att det skulle braka loss, men icke. :(

Idag är det mulet. Och så var det gårdsfest. Och jag glömde att köpa frukt igår och affären här har typ rutten frukt. Alltså, ibland undrar jag vad det är med mig. Minnet är inte som det brukar, jag är så himla glömsk! Alzheimers vid 29 år, jo jag tackar. Funderar på att istället bjuda på muffins. Jag hittar säkert något smaskigt recept ur boken jag vann. Men så var det ju det med ingredienser… gaah, jag måste gå till affären vilket fall som helst. Jag orkar inte idag. Idag är det en sån där “jag-har-inte-lust“-dag. ;) Dessutom kan man inte lita på vädret idag, och jag har fortfarande inget fungerande paraply… kanske dags att införskaffa sig ett sådant?

Pratade med lillsyrran i telefon igår och hon berättade att hon och sambon letar lägenhet här i stan. Så himla roligt! Om de flyttar hit kommer vi att träffas mycket oftare. Saknar henne nu när man inte kan träffas så ofta, men det kan vi ju sen. :) Sist jag träffade dem var till påsk.
Sen om några helger bjöd hon med mig på någon grillfest eller vad det var. Självklart kommer jag!
Det är ju så, att när man väl träffar de man knappt ser, så inser man ju hur mycket man saknar dem.
Om de flyttar hit är det bara mamma kvar däruppe. Skulle hon besluta sig för att flytta tillbaka vore det perfekt. Men hon trivs så bra säger hon, så det lär inte hända. :(