Skoljakt

Idag följde vi med Erik till butiken för att välja luckor. Vi ska byta ut köksluckorna i nya lägenheten mot nya. Så himla svårt att välja ju! Det absolut snyggaste var ek, men det är inget bra om man har barn för det blir lätt repigt och hackigt. Vi bestämde oss iallafall till sist. Erik valde färg och jag mönster på luckorna, jag kan inte välja färg för jag är så himla velig. ;)

Efteråt fick vi för oss att vi skulle åka och titta var Jasmine ska komma att gå i skolan. Det var lättare sagt än gjort att hitta den där skolan… Jasmine och jag gick långpromenad, medan Erik och Malva väntade i bilen. När vi till slut hittade skolan, insåg vi att det låg väligt nära ursprungsplatsen vi gått ifrån… Jaja, vi fick ju motion iallafall. ;)

Och angående Eurovision Song Contest…. I told you so!
Tyckte att Martins framträdande var okej, men låten är fortfarande apkass! Hans röst lät inte heller lika bra som i Globen… idag har jag gått och sjungit på Norges, Schweiz & Lettlands bidrag och så förstås Greklands. Tycker att det var ganska många bra låtar i år faktiskt. Ovanligt för att vara mig, eller så börjar jag bli gammal. ;)