Heja Norge!

Vaknade i morse av att Spynke låg och slickade mig i håret, hans sätt att visa att han tycker om mig. ;) Han är väldigt gosig och ligger alltid och sover hos mig. Gosepinkos!
Sen kom Malva och ville gosa och sen däckade hon i vår säng, efter att jag hade pillat med hennes hår. Kände att jag började bli kissnödig och tänkte gå upp. Svårt med ett barn på ena sidan och en katt på armen, samt två katter på magen. Nåja, upp kom jag iallafall till sist, utan att väcka sambo och barn.

Gick ut i köket och såg Securitas komma, stannade på vår gård. Det förklarade varför grannen hade dammsugit halva morgonen. Någon hade visst kraschat deras fönsterruta. :(
Det ska bli så skönt att komma härifrån! Nog för att det kan hända överallt, men vårt område är så ökänt. Händer det inget här så är det något fel.

Min dator har blivit ockuperad! Jag har inte längre tillgång till den när jag vill. Jag har nämligen en dotter som har kommit på att detta med dataspel (speciellt mammas Sims) är jätteroligt! Snacka om abstinensbesvär man får när hon spelar och man får titta på. :D Fast jag får ju hjälpa henne såklart. Hon köper ballonger och tårtor för alla sina pengar så Simmarna inte har någon mat att äta. ;)

Ikväll är det Melodifestivalen. Är det bara jag som har fastnat för Norges bidrag? Den låten är ju störtskön, men det är ju ingen “schlager”, men å andra sidan så heter det ju “Eurovision Song Contest”. Tycker inte om Sveriges bidrag alls (som inte det heller är en schlager ;) )och tror att vi får kvala in nästa år. Sorry guys! Heja Norge!!