Vardagligt

Längtar!

Åh, vi kan knappt bärga oss innan vi får en tid för visning!
Just nu känns det som att vi kommer att ta den här lägenheten, den är bättre än vad vi har. Och tanken på att man har nära till precis allt. Apotek, ICA och framför allt att man slipper åka buss för att komma till stan. Jag kommer att gå mycket mer än vad jag gör nu, det är en sak som är säker. Då skulle vi bo 7 minuter från Järntorget!
Nackdelen är att det är en bit till skolan, där Jasmine eventuellt ska gå, men det är en bättre än den skola hon skulle ha hamnat i om vi bor kvar. Dagis finns det lite överallt har jag sett. *har kollat upp*
Tänk er! Balkongen är visserligen utåt gatan, men går man ut på gården har man 10 meter ner till Svartån så man kan sitta där och bara mysa, och på andra sidan ligger det ett bad, så där kan man ligga hela dagarna och jäsa och barnen får bada. :) Och fönstren! De är mycket mindre än vad vi har nu, vilket innebär att man kan köpa normala gardiner som inte kostar flera hundra! Idag måste man köpa 4-5 meter tyg för att det ska räcka… till ETT fönster!
Jag är redan i planerarstadiet så lägenheten måste vara okej, annars spricker mina planer. ;)

Annars då? Jo, jag mår mycket bättre! Jag är glad nästan jämt.
Ibland funderar jag på att sluta med tabletterna, men jag förstår ju att det är pga dem som jag faktiskt mår bra av, så det kommer jag inte att göra. Igår lyckades jag att lägga Malva helt själv, hon brukar vanligtvis vakna när jag lägger henne (hon somnar mitt i gröten ;) ) men det gjorde hon inte. Märkte på mig själv att jag var spänd över det för jag svettades som en tok, men det gick ju bra. :)

Så helgen kommer gå i längtans tecken… Kan inte vänta tills nästa vecka. Kom nuuuu!