Spännande!

Vi har tagit emot din intresseanmälan och har nöjet att erbjuda dig en bostad. Vi vill göra dig uppmärksam på att detta erbjudande har skickats till 5 person/personer. Din köplats till denna bostad är nummer 1.

Weee! Vi har första tjing!! Och är redan väldigt intresserade. På det här stället kan man få bredband via telejacket (bättre än inget alls) och balkong! Hoppas att vi får komma och titta snart! Tyvärr (eller det kanske inte är så dåligt iallafall) så ligger lägenheten nästan inne i stan, så man får ju nära till allt. Men barnen kan ju inte gå ut och leka fritt. Jaja, vi får se hur det ser ut först. Det kan ju inte vara sämre än som vi har det nu.

Mina besvär har mer eller mindre försvunnit. Eller, jag kan hantera dem ganska bra när de kommer. Känns tryggt att ha medicin hemma ifall att.