Åh men åh!

Är det inte det ena så är det det andra…
Illamåendet är på väg bort. Jag mår inte illa hela dagarna längre *peppar peppar* men jag har istället fått en huvudvärk som inte är av denna värld. *aj aj* Trött är jag konstant. Imorse så var Öbo-killarna ute och blåste bort sand med en sån där motor som låter hemskt illa… men Susanna låg och sov som en gris. Nu skulle jag kunna lägga mig och sova, skulle somna på stört, och ändå gick jag och la mig tidigare igår än vad jag brukade. Erik låg och babblade men jag somnade, schyssta klubben. :D

Idag ska vi åka och titta på en lägenhet. Vi vill inte ha den, men om man visat intresse måste man kolla iallafall… så vi ska kolla som sagt. Vi är bortskämda och vill gärna fortsätta att ha bredband. ;) Och ADSL duger inte! :D
Har lämnat intresse på två andra lägenheter, som vi förmodligen inte får heller, men försöka duger.