Jag ger upp!

Jag blir fullständigt galen på vår vårdcentral!
Jag har i tre dagar (fredag, måndag och idag) försökt att få en telefontid, för att kunna få prata med någon som kan förlänga mitt recept på Xanor, eller tala om hur man ska trappa ner utan att få abstinensbesvär. Jag vet ju att jag behöver dem vid behov, men gissa hur det känns när jag nu har en endaste kvar?! Jag har inte tagit någon på två dagar och är så uppe i varv att jag mår SKIT helt enkelt. Förmodligen är det abstinensbesvär som jag känner av, för återigen är jag på min vakt och ligger som en fiolsträng om nätterna. Tog den näst sista nyss, hoppas på att kunna lugna ner mig några hekton. Är enda sättet att kontakta akutpsyk igen? För att få den hjälp man behöver menar jag?
Enligt den läkaren på psyk, sa att min läkare på VC skulle fortsätta skriva ut Xanor till mig. Grejen är att den som gjorde det jobbade där tillfälligt och har nu slutat. Min “riktiga” är sjukskriven, så just nu finns det ingen. Hurra vad kul allt är!
Ingen ångest man får över att veta att man bara har en endaste kvar. Bara att härda ut antar jag…

Vilka spännande inlägg jag har nuförtiden i min blogg…