Huuu

Just nu mår jag så illa så att håret reser sig. Jag känner mig stressad, eller snarare utarbetad, fast jag inte har gjort något. Den här veckan har bara varit mer hektisk än vanligt, så det kanske är därför. Annars har jag faktiskt mått bra, inget illamående eller så. Jag tog en Xanor förut, det kanske går över snart.

Jag undrar vad det är för fel på mig. Alltså. Jag vet ju att jag har ångest och det där, men nu kryper det i kroppen på mig. Jag känner det längs ryggen, det känns som när man får benet i kläm och det somnar. Obehagligt. Känns som en stor fet spindel med håriga ben klättrar på min rygg…

Jag har upptäckt att det är värst på kvällen, när vi ska lägga ungarna. Då mår jag så illa så jag knappt vet vart jag ska ta vägen.
Man måste hålla sig sysselsatt och försöka att inte bli irriterad (vilket är supersvårt när man mår illa). Mina barn vet inte vad vänta betyder. Eller så är det jag som är alldeles för uppskruvad. Troligtvis det sista med tanke på omständigheterna.

Igår var Spynke till veterinären igen. Han har ju FORL, som jag berättat om tidigare. Det är en sjukdom som angriper tänderna inifrån. Läs gärna mer här om ni är intresserade.
De sövde honom och tog bort två tänder. Han var alldeles groggy när han kom hem och han är inte alls glad idag. Tror att det gör ont. Veterinären sa att han kunde blöda lite från munnen, men det var ingen fara. Hon sa även att de kommer att behöva ta bort tänderna en efter en allt eftersom tiden går.

Enligt veterinären börjar detta bli alltmer vanligt bland katter. Varför kan man undra?
Vi låg och diskuterade det igår om det kunde bero på att allt fler katter äter torrfoder. Det sägs ju att det är bra för tänderna att tugga, men det är ju inte kattens naturliga föda egentligen. Våra katter äter Royal Canin torrfoder, som ändå är klassad som bra mat. Ja, jag vet inte, någon förklaring borde det ju ha eftersom att det ökar.

Igår fick jag arslet ur och uppdaterade Malvas hemsida för första gången i år. Där står det även lite om vad vi gjorde på sjukhuset igår.

Nu känns det lite bättre. En kompis till Jasmine kom och alla tre gick in på Jasmines & Malvas rum, och då försvann det kraftiga illamåendet. Mina barn är inte bra för mig…