Musarm

Jag har ont i handleden. Mamma säger att det kallas musarm. Konstigt eftersom att jag inte spenderat dagen med datorer, utan hjälpt syrran att flyttstäda. Att det finns så mycket att göra rent i en lägenhet.. oj oj.
Hela kroppen är helt mör efter allt böj och sträckande, handflatorna ser inte ut som handflator… de liknar mest några torra saker. Badkaret ropar på mig, det hör jag.

Ikväll ska vi titta på film och bara slappa. Det kan jag behöva, har jag tur så kan jag stå upp imorgon, annars har jag en rejäl träningsvärk. Eller annars, det har jag nog iallafall. Det känns så nu iallafall. ;)
Erik hade skissat på nya lägenheten medan jag och Jasmine var borta. Vi har inte varit och sett lägenheten ännu, men som sagt, så är det nog nästan spikat att vi tar den. Weee!! Kan inte vänta! Snälla måndag, kom fort!