Urk

Igår förmiddag hade jag lite ont i magen, men jag höll ju på med sidan så jag tyckte att jag kunde vänta lite med frukosten. Då fick jag så där ont i magen som jag brukar få ibland när jag inte äter, så jag fixade frukost och satte i mig, men det gjorde bara ännu ondare. Så jag bestämde mig för att gå och vila lite.

Under dagen gjorde det bara ondare och ondare och jag började må illa. När jag mådde som mest illa försvann det onda i magen och jag var helt övertygad om att jag skulle kräkas, så släppte det och jag fick ont i magen igen. Så höll det på hela kvällen och natten, pendlade mellan illamående och magsmärtor, så jag låg i sängen mest hela tiden. Jag kräktes aldrig, för det är något jag vägrar att göra.

Fattar ni vilken abstinens man får och vad t r å k i g t det är att bara ligga och glo på tv i 24 timmar? Jag har iallafall fått sova ut. Något positivt mitt i eländet. :) Fast nu har jag sovit så mycket att jag är trött iallafall.

Idag kändes det lite bättre. Jag har inte like ont i magen, men jag mår lite småilla hela tiden. Har fått i mig lite mat, men direkt efter att jag ätit kom magsmärtan tillbaka så jag har kommit överrens med mig själv att aldrig mer äta. ;) Vägde mig förut och det visade på -3,5 kg så detta kanske är den ultimata bantningskuren. *skojar*
Jag hoppas att det går över snart för jag blir knäpp att bara ligga och glo. Nu har jag faktiskt kunnat sitta här i nästan 15 minuter. *kors i taket*