Älskade tv-serier

Uppe med tuppen idag igen…
Vaknade av att det luktade brand (igen) men det stod inget på NA’s hemsida så det var väl med vinden det kom.
Har suttit och pulat med sidan, främst kommentarerna och fick äntligen till det så det ser hyfsat ut i Firefox, det är bara en två småsaker jag stör mig på, men jag kanske kommer på en lösning såsmåningom. Eller så kan vi köra en sån här tävling “finn fel och kom på en lösning”. ;)

Igår såg vi de nya avsnitten av Tru Calling. Jag hade glömt hur mycket jag gillar den serien. :heart: Hoppas att TV4 får arslet ur och sänder den snart, de köpte in den förra sommaren men är fortfarande inte tablålagd. Men så vet vi ju tvälskare att TV4 mördar serierna. Se bara på tex Roswell… hur många ser på den serien längre nu när den visas mitt i natten?! Sen har dom mage att sända annat skit i repris hundra gånger om. Men det som verkligen var bra, det flyttas eller visas inte alls… :x
Nu pågår diskussionen om de ska sluta sända Glamour eller inte. Jag hoppas att de gör det och att någon annan kanal köper rättigheterna och börjar behandla den bättre. *tycker till*

Idag ska vi ut och köpa kattmat men annars blir det nog en lugn och alldeles vanlig lördag. Ikväll ska vi fortsätta titta på våra älskade serier. Senaste Tru Calling, Lost och OC. :)