Sportlov

Vad roligt det är att ha mensvärk men ingen mens…
Men det dröjer väl bara innan det flödar som niagarafallen trots att jag har hormonspiral och man egentligen inte ska blöda av den. Eller jo, man kan blöda upp till sex månader, om man blöder längre är det bara otur. Tackar för den oturen. Jag har blött av och till i två år. Fast nu har jag inte blött på säkert 3-4 månader, så jag tänkte att äntligen, men tji fick man. (Intresseflaggan)

Jo, om det där jag skrev i hemliga, om hjärtproblemen.
Han gick till doktorn efter mina hotelser. Det visade sig bero på stress så han fick ordination av doktorn att stressa mindre och sova mer. Men om han följer det råder tror jag på när jag ser det. Han har sagt att han ska dra ner på jobb och inte stressa, men det har vi aldrig hört förut… :roll:

Så var det måndag igen, men inte vilken måndag som helst… det är sportlov! (sätt in valfri svimmande smiley här)
Två ungar som sjunger opera och byter kläder förtioelva gånger om dagen… och en mamma som inte fattar att de är vackra prinsessor… ;) Giv mig styrka, någon?