Fel på mig?

Jag vet inte vad det är med mig.
Idag efter maten hände det igen. Jag fick en yrselattack, mådde illa och trodde jag skulle svimma. Hjärtat slog i 790, jag var kallsvettig och jag var helt övertygad om att jag skulle kräkas. Jag hade inte ansträngt mig, jag satt i soffan och klippte Malvas naglar… Jag stapplade in i sovrummet och la mig på sängen. Det kändes lite bättre, men hjärtat skenade men lugnade sig efter jag legat och aaaaandats ett tag.
Nu mår jag fortfarande lite illa, men inte så att jag tror att jag ska kräkas.

Förra gången det hände satt vi i soffan och tittade på film. Helt plötsligt började rummet snurra och sen var det igång. Jätteotäckt är det, jag undrar varför det händer egentligen?
Nej, jag är inte med barn! Så det kan vi utesluta.

Nu är jag bara så himla trött, men det har jag varit hela dagen iofs.
Nu ska vi se på OC, hoppas att det är ett bra avsnitt annars kommer jag nog somna i soffan. ;)