Abstinensbesvär

Snacka om att man har ett beroende som inte är av denna världen… och det är det ju inte iofs…den världen tillhör den berömda Internetvärlden. :grin:

I förrgår låg vår server nere igen, som ni förmodligen märkte. Vi vet ju vad felet beror på, men tänk om det kunde gå in i huvudet på vissa… som vår support till exempel. Grejen var den att varje gång den dagliga backupen startade kraschade servern. Backuper är ju väldigt viktiga att ha, men jag kommer att ta egna i framtiden, man vet ju aldrig om vi blir tvugna att skippa att göra dem om servern fortsätter att gå ner.
Stort problem det här, för i och med nertid blir kunderna irriterade och har vi inga backuper om olyckan skulle vara framme blir de om möjligt ännu mer irriterade.
Men det är bara en enda kund som klagat hittills., för vi är mycket noga med att förklara för dem varför servern ligger nere på vårt forum.

Beroende var det ja. Vårt bredband dog förut. Var nere i någon timme (kändes som halva dagen) och jag blev nedringd av grannar som desperat undrade om vi hade något bredband. ;)
Vad handlingsförlamad man blir utan uppkoppling. Jag bara satt här och undrade var i helskotta jag skulle kunna göra under tiden. Lägga patiens… jaha, det var ju roligt (inte). Startar webbläsaren, jaha, nehej det gick ju inte. Trum trum med fingrarna.
Sen när det väl kom igång… satt här och spelade musik med ljudet på (via stereon) så kom ICQ igång på högsta volym…. trodde jag skulle flyga av stolen. :lol:

Nej, nu kom min lillasyster så nu ska jag vara social.