Feber & Fattig

Idag har jag varit hos tandläkaren.
Egentligen skulle hon ha lagat en annan tand, men det har ilat så i en, så den och en annan liten fick det bli idag. Det visade sig vara en spricka i tanden och det är därför den har ilat. Annars var den hur fin och bra som helst. 1270:- fattigare var man dessvärre. Det är tur att pengar är på ingång imorgon.
Fast jag blev förvånad, för de har ju sagt att jag ska betala för mina avbokningar som jag skrev om förut, men det hade de tagit bort nu. Tur för dem, annars hade jag bytt tandläkare på studs.

Barnen var hos farmor så länge, och sen när jag kom tillbaka låg Malva och sov i soffan. Hon brukar inte sova på dagarna egentligen, men hos farmor gör hon det. Iallafall, så var hon jättehängig och ville inte vakna, även om jag satt henne i knät så somnade hon… totalt olik sig men kändes varm.
Farmor tyckte att det var lite konstigt eftersom att hon varit pigg och som vanligt bara någon timme tidigare.
Så vi gick hem och tog tempen. 38,8°C så hon fick en alvedonsupp och nu ligger hon här is offan och snarkar.
Jaha,tänkte jag… sjukdomsdags igen! *suck* Men så kom jag på att för precis en vecka sen var vi och tog MPR-sprutan. Så det är förmodligen den hon reagerar på.
Så hon får ligga här och vila så är hon nog som vanligt snart igen.

Comment love:
Pia, Josephine & Mia.