Födelsedag

Idag har min lilla tjej gått från småbarn till storbarn. Iallafall om man frågar henne själv. Hon är det barn på dagis som är störst just nu. Idag fyller hon nämligen 6 år.

Har egentligen inte reflekterat så mycket över det, förräns idag. Liksom hallå? Sex år är ju en lång tid. Jag har varit mamma i sex år!! Och vad man har varit med om. Tänkte på när hon lärde sig prata, gå, cykla osv… nu håller hon på och lär sig att skriva och läsa. Hon är stor nu, min lilla tjej. I höst börjar hon i förskoleklass.

Födelsedagen verkar ha varit bra iallafall. Hon fick lite lukta gott till badet. Hon älskar att bada, vilket man inte kunde tro för sex år sen… då gallskrek hon så fort hon kom i närheten av vatten. Hon var livrädd och ingen vet än idag varför.
Iallafall. Hon fick badgrejorna. Badbrus, badpärlor och badrosor. Lilla Melodifestival-skivan, en cd/kassettbandspelare, en musik-cd, FurReal Björn och en barbiedocka.
På lördag om två veckor blir det barnkalas på McDonalds och söndagen samma helg kommer resten av släkten och grattar. Egentligen hade vi velat haft kalas i helgen, men det var fullbokat.

Nu till Sims rapporteringen. Ja.. jag är miljöskadad… är lite besviken över att jag inte hann med att spela idag, så lite abstinens har man ju… ;) Jag har försökt att spara ner bilderna med de är helt svarta av nån anledning, så jag får berätta istället.
Det går faktiskt ganska bra just nu. Jag berättade ju att min nanny och hembiträde stal sakerna. Senare upptäckte jag att min utomhussoptunna var borta… det funkade ju såklart inte i längden, så jag fick tyvärr byta hus och de fick inte behålla ett smack. :( Så jag gissar att den här utmaningen inte längre är aktuell eftersom att den gick ut på att ha alla simmar i samma hus…

Jag tänker iallafall testa med det i detta nya hus. Iallafall, så flyttade mamman och barnet. När barnet blivit tonåring dog mamman och dottern var tvungen att skaffa sig ett extrajobb. Sen träffade hon en karl och de började dejta och sen när hon blev vuxen förlovade och gifte de sig, och han flyttade in.
Nu lever de på hyfsat bra löner och blir befodrade var och varannan dag. De har byggt ut huset och har tre rum och kök. Tv, dator, badkar, spis och en massa andra bra saker.
Sist jag spelade (igår) så visade det sig även att hon hade blivit gravid, så nu kommer snart generation 3. :D
Så imorgon måste jag fortsätta… annars blir jag tokig. ;)