The Sims

Åh, jag är verkligen hooked på det där spelet… jag är så skadad… ;)
Igår började jag spela runt 18:00 och sen var det dags för ungarna att äta kvällsmat och sova och efter att de lagt sig spelade jag oavbrutet till ett på natten.

Min sim fick äntligen barn med “Benjamin”, som senare flyttade in med +5000 pengar. De levde ganska bra ett tag, tills han dog och mamman blev superdeppad. Hon hade rött på allt… då kom en terapeut och piggade upp henne. Hon hade en nanny, som passade barnet av och till, som hon betalade och gav dricks till men nannyn insisterade på att hon inte fått några pengar och vägrade komma tillbaka. :(
Sen kom en tjuv och bröt sig in och stal tv:n, spisen och en vas och kassan står på 0:- så snart deppar hon väl ihop igen.

Förstår inte riktigt hur man ska kunna hålla igång 10 generationer samtidigt när det tar jättelångtid för barnen att växa upp? Mamman hinner ju dö långt innan hon blivit vuxen, ju.
Jaja.. som sagt. Beroendeframkallande spel. Längtar till barnen lägger sig om man säger så. :D

Åter till något annat som jag funderat på ett tag. Vet att andra tagit upp det och jag har försökt att inte bry mig.
Jag vet att jag har besök hit, men oftast ekar kommentarerna tyst. Det behöver ju inte betyda något negativt och jag skriver inte alltid kommentarer hos de jag läser hos heller, men jag har börjat att försöka med det iallafall. Jag vet ju själv hur glad man blir av respons.
Fast sen kan jag ju bara skriva om blahaj, som idag. ;) Och det vill väl ingen människa läsa.

Nej, dags för middag. Vet bara ännu inte vad det ska bli… får rota fram något smaskigt.
Trevlig helg!