Blåsigt

Värsta blåsten inatt. Det var ganska mysigt att ligga där i sängen under täcket och lyssna på hur vinden tilltog mer och mer. Så det blev inte så mycket sömn, och jag lade mig sent för jag kunde inte slita spela Sims (beroendeframkallande) för jag gjorde ett nytt kvarter och började från grunden. Utan pengar och ingenting. Hon kommer aldrig att få några barn den där tjejen… hon har ju knappt råd att bo. Fick deleta kylskåpet och badkaret, för att ha råd med träningsmaskinen. Men sen kom jag på att de kan träna till bandspelaren.
Men det kliar verkligen i fingrarna, vill ju använda pengafusket, men jag ska testa hur det går.

Igår hann jag äntligen med att ringa veterinären. Spynke har fått ont i sin mun igen. Han ratar torrfodret och kan bara få i sig blötmat. På onsdag nästa vecka fick han komma, så ska de söva honom och kolla upp. Det verkar vara samma sak som sist, då han hade plack i halsen och en trasig tand. Jag bad även att de skulle ta ett blodprov och se så han inte har för höga njurvärden. Jag vet, jag är säkert bara nojjig. Men veterinären på Strömsholm sa att katter som har njurproblem/njursvikt har ofta munproblem. Och då vill jag hellre kolla upp i tid och förebygga än att behöva ta bort honom med.

Han är verkligen min bebis… jag älskar alla mina katter, men inte som honom. Han är unik. Vet inte vad jag skulle göra utan honom. Han är “mammas lilla Spynke”. “Svarta faran”. Iallafall vill han tro att han är farlig. Han är världens snällaste katt. Nästan menlöst snäll. Skulle aldrig våga göra något så länge jag såg på iallafall… Och som jag läste på ett forum att någon ville ha… så är han stor svart och lurvig.

Jaha… det blev nåt strul med min blogg… Det ser inte normalt ut på indexsidan, det är bara ett inlägg som syns. Very weird. Vet inte vad det beror på heller för jag har inte micklat med inställningarna. Ska fixa tillbaka datumen på svenska – var man nu gjorde det?

Edit: Ahh, fixade!