Magproblem

Idag har Malva och jag varit en sväng på stan. Jag hade tid hos optikern och de bekräftade det jag hävdat i över 2 år. Jag behöver linser för brytningsfel. Min tidigare optiker tyckte inte att jag behövde det, men jag har inte sett bra sen dess, så det kändes skönt att jag fick som jag ville. Tyvärr hade de ingen sådan lins hemma, så jag fick en utan, men de skulle beställa en åt mig. Skulle ta ca 3 veckor. Efteråt gick jag in en sväng på KappAhl och lyckades spendera nästan 800:- Två tröjor, 1 par byxor till mig, tröja och byxa till Jasmine och strumpor till Malva. Jag köper aldrig kläder till mig så det tycker jag att jag kan unna mig. Sen ska jag hämta paket på posten, för min beställning från HM har kommit! Visst är det väl underbart att kunna shoppa när man har råd?! Nu är det visserligen inte så mycket pengar kvar av de vi fick, men vi har kunnat köpa det vi har velat. Skor, kläder, möbler, mat osv. Så det är inget som fattas nu. Känns bra att ha kommit ikapp.

Trots detta så säckade magen ihop igen. Denna gång värre än vanligt. Diskuterade detta på en mailinglista jag är med i och en tjej sa att det kanske berodde på att min kropp börjat slappna av nu efter allt som varit. Och så är det kanske, men ändå. Har haft molande ont, illamående och hungersug hela tiden – precis som magkatarr, i 3-4 dagar. Idag är det lite bättre, jag har kunnat äta. Ja, eller det återstår väl att se om jag får ont av det eller inte. Men jag har kunnat dricka Cola, men jag tar det lugnt nu med allt som jag stoppar i mig. Är man Cocacolist så kan man ju föreställa sig att vara utan Cola i några dagar… det går, men det är jobbigt. Så även om jag vet att Cola inte är det bästa att dricka så kunde jag inte låta bli. *ler* Annars så är det väl något som “går”. Tydligen så hade Erik pratat med en “jobbarkompis” om mitt tillstånd och han hade haft liknande, men det hade gått över efter några dagar. Hoppas att det är samma för mig.

Jag vet att jag tjatar, men i morgon så har Hanna & jag premiärkalas för Svenska O.C.! Kika gärna förbi och skriv en rad i gästboken. Så ikväll ska jag fixa med det sista och sen slår vi upp portarna.