Så nu äntligen!

Efter flera dagars strul med bloggen så funkar den äntligen. Har faktiskt haft lite abstinens. ;-)
Tack tack till Fredrik & Erik @-;— för all hjälp med felsökning.

Jahaja.
Som ni kan läsa lite längre ner så blev ju Malva dålig igen, så jag var uppe halva natten (fre-lör) och lyssnade på hennes andning. (Men det gjorde inget, fick en hel del gjort på den kommande sajten.) Så jag var ganska mör dagen efter kan man ju säga. Lite senare på dagen åkte vi in till stan och shoppade present åt Pelle och Eriks pappa, för han fyllde år igår. Hemma hos dem blev vi bjudna på mat (Tacos). Mums mums.
Malva mådde mycket bättre och hade ingen feber under hela lördagen. Var som vanligt.

Kvällen tillbringades i soffan framför ett färskt avsnitt av The O.C. (fast, jag?) *hehe* och några nya drinkprovningar. Somnade runt midnatt av utmattning och vaknade i morse av en välbekant röst, men som inte skulle vara där. Åtminstone inte just då.
Mamma!

Vi hade bestämt att hon skulle komma in till stan och byta presenter med syrrans karl (Pelle), Erik och hon själv, då alla tre fyllt i början på mars.
Men hon hade tagit en tidigare buss. Iallafall, vi satt här och pratade lite innan vi åkte ut till Marieberg och shoppade loss. ;-)

Erik fick sig ett par nya skor, jag köpte 3 vykort , 3 passepartout, 1 bok om pasta (var jättehungrig och blev så sugen ;-) ), doftkulor till dammsugaren, en ny kalender till min filofax, en visp, och så något mer som jag glömt. ;-)

Min motionscykel skulle kommit i fredags. Vi ringde Coop och frågade och enligt deras lista så skulle den ha varit med men de hittade den inte. Har iallafall inte hört något mer sen i fredags eftermiddag så man får ju hoppas att den dyker upp nu i veckan. Är ordentligt taggad så man vill ju inte bli besviken nu heller.

Nehej. Nu ska jag fortsätta att göra banners och knappar till O.C-sajten. Måste ju bli färdig med det viktigaste innan sajten öppnas såklart. Som är den 1/4, alltså. :-)