April, april…

Om detta är ett Aprilskämt så är det iallafall inte roligt, och det är det i och för sig inte heller… *surar*

Här har man gått, i flera månader och peppat sig, motiverat sig och blivit helt taggad och så blir det bara blaha av allt! :-(
Det är så att Coop Forum, var vi skulle ha köpt motionscykeln, har strulat och har nu ingen cykel alls! Vi ringde i fredags och då hade de fått den enligt deras leverans”papper” men någon cykel fanns inte att finna. Så vi tänkte att de fick reda ut det där själva och tänkte ringa senare i denna vecka.
Så idag kom Erik hem tidigt och ringde… och de har fortfarande ingen cykel och vet inte ens NÄR den ska komma… *dubbelsuck*
Så nu måste jag ge mig ut på jakt efter en annan mycket DYRARE cykel för att de är så jävla klantiga! *arg*

(Såååja, lugn och fin…)

Idag har jag stängt min engelska blog. Har ungefär 5 sajter som ligger och väntar på att bli färdiga, men tiden finns inte. Dessutom hade jag inga besökare på den så det var bäst så. Men jag ska öppna en ny, bättre senare. Tid var det ja.

Och om mindre än 2 timmar är det premiär för Hannas och min sajt! :-)