Överraskad!

Wow! Idag har det varit en helt otrolig dag! Vi har varit på dop, min storasysters yngsta dotter skulle döpas och det var jättefint. När alla trodde att dopet var färdigt säger prästen att “ja, nu brukar ju akten vara slut, men vi har en liten överraskning åt er. Vi ska nämligen även ha en vigsel här idag.” Jag skulle gärna ha velat vara i syrrans kläder då han sa det, för alla blev helt ställda. Ingen hade den minsta aningen! Jag kan tro att alla gapade då han sagt det och syrran & P stod bara där och log. Men det hela var väldigt fint, fast vi alla var chockade, men på ett bra sätt. Släkten har pushat på dem i flera års tid nu och idag blev det då av. De har varit tillsammans i över 10 år så det var på tiden. *ler*Så nu är det bara en fröken Manu kvar, dvs jag så vitt jag vet. Känns så stort, jag menar, hon är ju samma person som innan men hon är ju gift ju! Bara tanken på att jag skulle gifta mig är så långt borta, inte för att jag inte vill. Jag har ju man och familj och så, jag kommer att leva med Erik resten av mitt liv (iallafall om jag får som jag vill), men giftermål är jag inte riktigt redo för. Jag vet inte varför, men det är så stort på något sätt. När man gift sig är man verkligen vuxen, och som jag ser det så är jag inte det på långa vägar. ;-) Men det kommer väl, bara man får tid på sig. Friat har han redan gjort och jag har självklart sagt Ja.

Jaa.. nu ska jag smälta det här, skoj är det iallafall.