Nu är den officiell…

för nu äntligen har Erik lyckats med att installera min nya blog! *puss på älsklingen*
Har länge velat ha en snygg, funktionell blog och jag tyckte att B2 var så krånglig… gissa hur lång tid det tog att installera och komma underfund med denna. *ler* Har ännu inte lärt mig allt såklart, men nu börjar jag fatta lite iallafall.

Jag har verkligen saknat att skriva “dagbok”, men nu i fortsättningen kommer jag inte att kalla det dagbok eftersom att jag inte skriver varje dag. Jag hoppas att denna kommer att bli lika uppskattad som den tidigare. Vill gärna se många kommentarer. :-)

Vad har hänt då under dessa veckor som jag varit borta? Det är närmare bestämt lite drygt en månad sedan jag skrev sist. Nu är jag iallafall tillbaka, med nytt namn: Primula Veris (eller bara PV), som var ett utav mina första nicknames som jag använde när jag började utforska Internet 1997. Så just nu kanske man är lite “okänd” och fastän bloggen länkas från Manufactory så kanske folk inte riktigt förstår att det är jag, Susanna, som skriver. Men ja, nu vet ni. :-) Vad beträffar layouten har jag varken tid eller ork att ta itu med det just nu, men jag tänkte som så att det viktigaste är inte utseendet utan innehållet. Men det är klart, vill någon vänlig själ göra mig en layout så blir ju jag jätteglad. ;-)

Egentligen så är det inte så mycket som har hänt, iallafall tycker inte jag det. Jag tycker inte att jag har så mycket intressant att säga, men tydligen har jag varit saknad och sådant är ju alltid roligt. Det får en ju att känna sig uppskattad.

Vad har då hänt sen sist?
Jag låg inne på USÖ med Malva på grund av hennes andningssvårigheter i början av februari, sen fick hon Pulmicort att inhalera hemma, vilket går jättebra. Nu har hon varit sjuk igen de senaste dagarna men hon har äntligen, för första gången, klarat av en förkylning. Känns jättebra att man slapp åka in denna gång.
Sen var det ju Alla hjärtans dag, och jag fick både godis och rosor av min älskling. På kvällen mös vi med godis och vin och lite Amarula. Fick även en jättefin gåva av Lotta.

I lördags hände något otäckt. Vi satt och mös framför tv:n till Melodifestivalen och helt plötsligt började rummet snurra och jag blev helt kallsvettig. Jag trodde att jag skulle svimma så Erik fick öppna altandörren och jag fick lägga mig ner. Efter några minuter kändes det bättre, men inte helt så det blev att lägga sig i sängen och vila. Helskumt. Hade jag inte haft mens och spiral så hade jag trott att jag vore gravid. Läskigt var det iallafall och i flera dagar efteråt hade jag (har fortfarande av och till) en gräslig huvudvärk. :-(
Erik säger att det beror på att jag är stressad. Men jag är väl inte stressad? Bara mentalt i sånt fall. Jag märker att jag är hemskt trött i huvudet om dagarna, så jag har försökt att ta ledigt från datorn, men det är svårt då jag helst sitter här och snackar, designar eller spelar spel för att koppla av. Men det har blivit lite mycket nu på sista tiden. Jag har jobbat mycket med FanFreak, vilket är självvalt eftersom att jag tycker att det är så himla roligt med fanlistings. (Beroende? Jag?)

Nej, nu ska jag sluta innan jag skrivit en hel roman. :-)