Förebilder

Ha ha… jag är väl för rolig. Har i över en veckas tid våndats över att jag tappat mitt lösenord för att kunna logga in här och skriva, har provat alla tänkbara lösenord men inget har fungerat. Men igårkväll kunde jag inte somna och då bara det dök upp i huvudet, så jag tänkte att jag skulle åtminstone prova det… och det funkade ju! :-)

Just nu sitter jag här och väntar på att Erik ska komma hem, han är och handlar mat, kikamat. *dreglar* Är jättehungrig! Kycklingsoppa och stekt kyckling med grönsaker blir det för mig.

Annars har inget speciellt hänt. I veckan var jag och Malva på hab för att få lite papper om stipendier och fonder vi kan söka om vi skulle behöva. Vi satt och pratade lite kuratorn och jag och så sa hon att de skulle ha en träff lite längre fram, vi skulle få en inbjudan även om den inte direkt vände sig till oss. Men hon och psykologen tyckte att de skulle fråga just därför.

Träffen vänder sig till föräldrar som fått ett funktionshindrat barn och som inte riktigt har accepterat att det kommer att vara så resten av deras liv, och hon sa att det märktes på oss att vi kommit förbi det, att vi har accepterat fakta och att vi är trygga, starka och stabila i oss själva trots det. Plus att vi är unga, för vad jag förstod så är det svårare för yngre föräldrar att acceptera att ens barn är annorlunda. Så när hon sa att vi var deras förebilder så blev jag jätteglad och tog det som en komplimang, för jag tyckte att det var fint sagt. Jag ser mig inte alls som en förebild, men jag är gärna det om det är till någon nytta för någon annan.

Har tänkt att uppdatera fotoboken snart med ny layout och nya bilder, så fort jag får tid. Just nu är det fanfreak.net som tar den mesta tiden, med alla fanlistings men det är ett val för jag tycker att det är så roligt. Och nu har jag hittat ett lättare sätt att uppdatera dem så nu går det på 1 minut istället för 5 per fanlisting så inspirationen att förstätta minskar ju inte direkt. ;-) Men undrar ni var jag är är det ju bara att maila, kommentera eller skriva nåt i gästboken.

Nej, nu ska jag sluta innan ni dör av tristess. Ha det bäst!