Duktig flicka

Igår var vi hos tandis med Jasmine. Hon har tidigare vägrat att gapa och trilskats osv att vi i höstas tog kontakt med en psykolog, men nu gick det jättebra!! Hennes kommentar efteråt var att hon nu var fem år och då kan man gapa. ;-) Trollunge! Och en annan sak, jag tror att hon varit spänd över att fylla år, för de här sura minerna och kaxandet är borta. Iallafall en stor del av det. Nu kan man till och med skratta bort det “arga”.

Rackarns vad kallt det är ute idag. Här är det -17°C så imorse ringde jag grannen och frågade om hon kunde ta med Jasmine till dagis. Hon är nattmamma åt en pojke som går där så hon skulle ändå dit. Saken är att jag inte vill ta ut Malva när det är så här kallt, då hennes “astma” (eller vad det är) blir värre när det är mer än -10°C. Och jag tycker inte att man ska utsätta henne för det om man inte absolut måste.

Tycker att det är hemskt kallt här inne med, huvudvärk har jag också men jag vet inte om det beror på trötthet eller om jag håller på att bli sjuk. Hoppas på det första. Har tagit en Ipren iallafall så det borde väl gå över snart.

Hoppas att ni andra mår bra och ha en skön dag i kylan.