Del 2 i swappingvärlden

Så vad hände sen?
Jo, jag försökte maila listan min version av händelsen samt förklara precis som jag skrev här nedan… vad händer? Mina mail går inte fram! Inte alla iallafall, inte det mailet trots att jag mailat två gånger…

Idag fick jag ett meddelande att ägarinnan nedgraderat mig till member, fastän jag inte gjort något fel. Hon tog även bort den swap som jag hade hand om. Det var i och för sig helt okej, men sen raderade hon all min information, för andra swappar, vilka jag, med hennes tillåtelse fyllt i igen igår kväll!
Ursäkta mig, men då brast det. Nöjet att se mig gå fick de, men inte nöjet att kasta ut mig för något jag inte gjort.

Förstår nu varför gruppen har det rykte den har…

Appropå “angla” swappar.
Angla kommer från “angel” vilket betyder att om din partner struntar i att skicka till dig hoppar en annan person in och skickar i stället. Hon är då en “ängel”. 🙂

1 comment

Comments are closed.