Morr, spott & fräs

Alltså, jag blir ju så förbannad och irriterad!
Vad är det med människor? Verkar jag vara en farlig person?
Jag är med i en mailinglista där jag är moderator och har trivts jättebra i gruppen – tills nu.
Ingen kan säga saker till varandra rakt ut, utan det måste gås omvägar.

Problem:
Jag hade strul med att min mail bouncade för femhundrafemtioelfte gången och jag var smått irriterad över detta. Mycket pga det hänt förut, och gruppens ägare gnällde på mig och sa att hon varit tvungen att aktivera eposten ett flertal gånger. Har bett henne om ursäkt för det även om det inte är något jag kan styra… man väljer ju inte direkt när mailen ska bounca…

Iallafall, i stundens hetta så mailade jag till gruppen, för att jag var så innerligt less på detta och drog mig ur några swappar som ännu inte var offentliga och skrev även att jag funderade på att lämna gruppen eftersom att det jämt var min epost som strulade och jag som missar viktiga mail etc. Jag tyckte (och tycker) att det inte är mer än rätt att jag ska dra mig ur om det är mitt fel. Iallafall så löste det sig när jag bytte epostadress, vilket jag har gjort sisådär 3 gånger innan… Så, allt var frid och fröjd och de skrev att de var glada över att jag bestämt mig för att stanna.

Idag kom “bomben”.
Det ansågs inte proffsigt nog att hota med att gå ur gruppen. Trots att jag aldrig har hotat att gå ur, utan mer gjort ett klargörande där jag tyckte att det var bäst för de övriga i gruppen, som eventuellt mailar till mig aldrig får några svar pga mitt bouncande. Jag förklarade då att om jag är uppskriven på en swap, som är “officiell” så fullföljer jag den alltid! Om jag däremot drar mig ur swappar som inte ännu är uppdelad på vem man ska skicka till, så har jag rätt att dra mig ur.
Det var just det jag gjorde. Drog mig ur några swappar. Det var inte populärt!

Kan även tillägga att jag är en “fair swapper”. Jag skickar alltid mina swappar och har “anglat” ett flertal gånger inom denna grupp. Jag har fått ett flertal “bad swappers” som partners, men inte en gång har jag klagat! Jag har bett moderaterna att inte skicka till mig (angel swap), men när de ändå gjort det vill de att jag ska skicka tillbaka det jag fått… TROTS att jag sagt flera gånger att det inte är nödvändigt att angla swappar till mig.

Börjar bli ordentligt less på detta nu. Ska fullfölja de swappar jag har skrivit upp mig på och sen så kommer jag att gå ur, om de inte stänger av mig direkt. Jag mailade nämligen hela gruppen och förklarade saken ur mitt synsätt och skrev även att om de har synpunkter så går det bra att vända sig till mig, och inte gå omvägar kring gruppens ägare. Fick även veta att de övriga moderatorerna hade synpunkter på detta, men valde att gå omvägen.

Blä säger jag bara!
(säger hon som hade problem med konfrontation för ett halvår sen. ;))

1 comment

  1. Att läsa det här gjorde att jag insåg hur folk kan ha det med mig när jag pratar reklam – jag menar: jag fattade ingenting om “angla swappar” etc. Antagligen samma känsla när jag går igång med branding-snack.

    En epostlista blir fort ett kotteri. Trist sånt.

Comments are closed.