Skrattretande

Tone Bekkestad, meteorolog på TV4, har stängts av från sin tjänst efter de lättklädda bilderna i grabbtidningen Slitz. TV4 uppger att det handlar om en ”trovärdightesfråga”.
Hon är långt ifrån ensam att som tv-profil ställa upp på lättklädda bilder.
Tappar du förtroendet för tv-profiler som viker ut sig?
(Aftonbladet)

För det första är det en stor skillnad på att utvikningsbilder och sensuella bilder. Jag tyckte inte att bilden är för utmanande, den lämnar ju saker åt fantasin. Det var ju inte riktigt så att hon visade upp allt hon ägde, som andra på TV4 har gjort tidigare utan att det blev ett herrans liv.

Utvik för mig är när man visar upp sig utan kläder. Tone hade ingen tröja under kavajen… SO WHAT?
Människan presenterar VÄDER! Vad spelar det för roll egentligen?

De här bilderna just nu gör att man kan förknippa nyheterna på ett sätt som inte stärker trovärdigheten, menar Bellander.

Så… Om Tone nu skulle komma tillbaks i rutan, skulle väderleken bli mer opålitlig efter detta? Som om den nu är så himla trovärdig ändå.

Idag skulle det vara uppehåll men det regnar. Ah! Det måste bero på Tones “utvik”. Underbart! Nu kan jag ju skylla på det! 😉

Det är så skrattretande. Avundsjukan hägrar i detta land!

Jag tycker att hon blev fin på bilderna och ska vara stolt över dem. Det fanns absolut inget porrigt över dem. Enkla och sensuella bilder. Hon har absolut inte förlorat mitt förtroende som väderpresentatör.

En del hävdar att det skickas ut fel signaler till unga tjejer över hur man bör se ut och vara.
Vad jag tyckte mig se på bilden var en sund, normal och framförallt en naturlig tjej! Jag tycker inte heller om skönhetsingrepp i sig, men det har hon inte gjort några, så vitt jag vet.
Jag tycker att det är helt okej att som kvinna kunna vara stolt över det man har, att vara stolt över att ens kropp är vacker. Jag gillar hellre naturliga kroppar än konstgjorda, men jag är lite udda också. 😉
Varför, som sagt, stänger inte TV4 av alla andra tv-profiler som “vikt ut” sig i diverse tidningar?
Varför visar TV4 bilder och inslag med människor som har förstorat brösten, opererat näsan, har djuuuupa urringningar?
Kallas inte det dubbelmoral?!

2 comments

 1. Hej Gumman!
  Åh- du har samma tema som jag i min engelska blogg! Visst är det fint!? Men då kan jag ju fråga dig – jag får inte mina kommentarer att visas. Det står bara:
  You can leave a response, or trackback from your own site. RSS 2.0 Edit

  Vet du hur man gör?

  Nja – just nu ligger grafiken på vila. Förlorade allt när jag installerade WP 2.0 och sedan så är det ju sommar. Var det något särkilt du undrade?
  Ha en underbar midsommar!
  Stor Kram!

 2. Aww.. sweetie, you don’t talk much in your English blog.. and I have no idea what u said in here. *LoL* 😛 I actually have to use a translator to read it. 🙁

  Take care, Susanna! 🙂

Comments are closed.